Wilddiner – Zaterdag 22 november 2025

Het wordt een avond om niet te vergeten. In dubbel opzicht. Culinair komt het wel goed. Het wordt ongetwijfeld weer smullen van 5 heerlijke gangen en 5 bijpassende wijnen.  

Maar, het is tegelijkertijd het allerlaatste diner in deze vorm. Wat de dinerformule van Eelke en VinBeau in het nieuwe jaar gaat worden en waar, is nog onbekend. We keep you posted! Wees er dus nu maar bij! 

Het menu:

 

Apéritief
Pineau de Charentes, Louis Royer

Amuse 

Bitterballetje van Hollandse rivierkreeft met saus van whisky


1. Jump start
Tartaar van wilde zalm met salade van appel, venkel, dille en krulsla, Daarbij mayonaise van mierikswortel 
Geserveerde wijn: Optimum Chardonnay, Barrel Aged

2. Borst vooruit!
Duivenborst op crème van pastinaak met paddenstoelen, gepofte kastanje en gevogeltejus
Geserveerde wijn: Rose, Domaine Ruet

3. Zo lekker zacht
Soep van wild met rillette van zwijn, herfstpaddenstoelen en waterkers
Geserveerde wijn: Merlot, Gentry

4. Wow, met een vleugje…
Hazenrug met mousseline van aardappel met gekarameliseerde spruitjes, krokantje van spek en jus van rode wijn en speculaas, geserveerd met stoofpeer
Geserveerde wijn: Côte de Brouilly, Domaine Chanrion

5. Op zijn kop
Tarte tatin van appel met kruidkoekkruim en vanille-ijs 
Geserveerde wijn: Pemartin, Pedro Ximenez

VEGA:
 

Amuse 

Bitterballetje van knolselderij met saus van whisky
 

1. Jump start
Tartaar van gerookte biet met salade van appel, venkel, dille en krulsla, Daarbij mayonaise van mierikswortel en citroen
 
2. Borst vooruit!

Gebakken pompoen op crème van pastinaak met paddenstoelen, gepofte kastanje en gevogeltejus
 
3. Zo lekker zacht

Bouillon van geroosterde paddenstoelen met rillette van kastanje, herfstpaddenstoelen en waterkers
 
4. Wow, met een vleugje…

Gepofte knolselderij met mousseline van aardappel met gekarameliseerde spruitjes, krokantje van spek en jus van rode wijn en speculaas, geserveerd met stoofpeer
 
5. Op zijn kop

Tarte tatin van appel met kruidkoekkruim en vanille-ijs



Praktische informatie
Plaats van handeling is Restaurant Cunst in De Fruitloods op landgoed de Olmenhorst. De aanloop is om 18.30 uur. We ontvangen je met een aperitief. Om ca. 19.00 staat de amuse op tafel. Kort daarop serveren we de eerste gang. De kosten voor dit exclusieve 5-gangen diner bedragen € 85,00 per persoon. Deze prijs is inclusief de 5 wijnen, brood, water en koffie of thee na afloop. 
Wil je van een bepaalde wijn nog een extra glas of wil je een geheel andere extra consumptie, dan dien je deze afzonderlijk af te rekenen.
Wil je helemaal geen wijn / alcohol, dan mag je kiezen uit het assortiment sappen, frisdranken en soorten thee.

Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten.

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x