Voorjaarsdiner Italiaans: zaterdag 15 maart
De Italiaanse keuken staat bekend om het gebruik van eenvoudige en verse ingrediënten, heerlijke intense smaken en gerechten die hun oorsprong vinden in de diverse regio’s. Chef Eelke varieert op onderstaande klassiekers om het unieke Italië-gevoel weer maximaal over te brengen. Kom je ook?
Het menu
Apéritief
Prosecco La Contesse
Amuse
Bruschetta met gemarineerde tomaat
1. Altijd mooi
Vitello tonato: gemarineerde tonijn met in ganzenvet gegaard kalf, met salade van kruiden en salsa van tomaat
Geserveerde wijn: Pinot Grigio, Fasoli Gino
2. Tongstrelend
Linguine met coquille en paddenstoelen, met geschaafde truffel
Geserveerde wijn: Velarino, Puglia Vermentino
3. Stoeien met bovenburen
Soep van gepofte paprika met mozzarella en basilicum
Geserveerde wijn: Pinot Noir, Nitnauss (Burgenland)
4. Mooi Milanees
Ossobuco traditionelle met risotto en geschaafde Parmezaan
Geserveerde wijn: Velarino, Malvasia Nera
5. Daar word je blij van
Traditionele tiramisu met espresso ijs en karamel schuim.
Geserveerde drank: Limoncello
Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nlmet naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten. Voor vragen kun je altijd even bellen met Edwin 06-11234670
Vega De vegetarische variant is op aanvraag.
