Voorjaarsdiner Italiaans: zaterdag 15 maart

De Italiaanse keuken staat bekend om het gebruik van eenvoudige en verse ingrediënten, heerlijke intense smaken en gerechten die hun oorsprong vinden in de diverse regio’s. Chef Eelke varieert op onderstaande klassiekers om het unieke Italië-gevoel weer maximaal over te brengen. Kom je ook? 


 Het menu

 

Apéritief 

Prosecco La Contesse 
 

Amuse 

Bruschetta met gemarineerde tomaat 
 

1. Altijd mooi 

Vitello tonato: gemarineerde tonijn met in ganzenvet gegaard kalf, met salade van kruiden en salsa van tomaat 

Geserveerde wijn: Pinot Grigio, Fasoli Gino 
 

2. Tongstrelend 

Linguine met coquille en paddenstoelen, met geschaafde truffel 

Geserveerde wijn: Velarino, Puglia Vermentino 
 

3. Stoeien met bovenburen 

Soep van gepofte paprika met mozzarella en basilicum 

Geserveerde wijn: Pinot Noir, Nitnauss (Burgenland) 
 

4. Mooi Milanees 

Ossobuco traditionelle met risotto en geschaafde Parmezaan 

Geserveerde wijn: Velarino, Malvasia Nera 
 

5. Daar word je blij van 

Traditionele tiramisu met espresso ijs en karamel schuim. 

Geserveerde drank: Limoncello 

 


Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nlmet naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten. Voor vragen kun je altijd even bellen met Edwin 06-11234670

Vega De vegetarische variant is op aanvraag. 



 

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x